dinsdag 3 september 2019

Cows Hill

Weer een mooie wandeling: eerst een enorm steile zigzagklim en boven een prachtige rondwandeling over Cows Hill. Fraaie golvende veen- en heidevelden en spectaculaire vergezichten, op verre bergen, op visioenen van het paradijs dat achter de verre bergen verscholen ligt, en dichterbij en wat aardser op Fort William en op het Loch beneden. In het begin wat zon, later steeds meer regen en geen vogels van betekenis.
Het is inmiddels het patroon hier in de Glenn Nevis e.o.: prachtige, spectaculaire wandelingen, 's morgens vooral zon, 's middags vooral regen en geen vogels van betekenis. Ik kan er maar moeilijk ongelukkig mee zijn dus waarom zou ik? Al zou een vogel van betekenis wel fijn zijn, gezien wat ik allemaal ben misgelopen in Nederland de afgelopen dagen.
Het was onze laatste dag alweer hier. Vanavond nog even afscheid genomen: naar het riviertje, van daar stukje de onderste helling op geklommen, op een steen gezeten om om me heen te kijken en stukje langs het riviertje gelopen. Het was fijn.

22 augustus 2019


23 augustus






Geen opmerkingen:

Een reactie posten